Magasinering i Linköping

MagasineringMagasinering
Om du plötsligt saknar plats för förvaring finns vi här för dig med enkel magasinering.
Vi på Flyttjänst AB är ditt självklara val för magasinering i Linköping, med möjlighet till transport av gods i Östergötland och södra Sverige, till och från vårt magasin i Linköping. Hos oss står kunden i centrum och vi hittar alltid en väg för bästa möjliga magasinering, oavsett föremål och mängd. Ofta behövs inte så stort utrymme som man kan tro, men vi har plats för allt från enskilda föremål till hela bohag. Med våra tjänster erbjuds du en helhetslösning, med upphämtning, förvaring och leverans – helt på dina villkor.

Gör det enkelt för dig med vår magasinering i Linköping


Behov av att förvara saker i magasin kan ha många orsaker. Flyttar, renoveringar, dödsbon och annat som kan vara svårt att förbereda sig för, ställer lätt till det i vardagen. Då kan det vara bra att låta tillhörigheterna magasineras under en period, innan beslut tas om vad som ska göras med allting. Arvegods är ofta särskilt känsligt, där dödsbon med fördel magasineras medan du i lugn och ro kan besluta dig för nästa steg. 

Utan tillräckligt med utrymme för förvaring blir både förråd och hemmiljö snabbt överfulla. Kanske har du själv upplevt irritationen av att ha oönskade möbler och kartonger i hallen – eller det tröttsamma i att behöva be släkt och vänner om lite plats här och där. Kanske långt ifrån hemmet, vilket ödslar dyrbar tid när allt ska hämtas.

Ta då hjälp av oss i stället, så får du en trygg och säker förvaring av dina tillhörigheter. Allt i vårt moderna magasin i Linköping, som håller dina ägodelar i tryggt förvar, året runt. Vi har ett gynnsamt klimat i magasinet, där ditt gods varken riskerar att skadas av fukt eller frost. Du ska helt kunna förvara dina saker hos med vissheten om att allt tas om hand på bästa sätt. 

Vad är magasinering?

Magasinering innebär att låta saker förvaras i ett magasin – med andra ord hålla på lager. Ofta handlar det om att förvara tillhörigheter hos ett företag, genom att hyra ett utrymme såsom förråd, lådor eller boxar. Hos oss får du en billig magasinering i ett modernt möbelmagasin i Linköping, med högsta möjliga service. Här finns möjlighet att förvara allt från en enskild kolli till bohag i form av hela hem. Du väljer själv hur länge dina tillhörigheter ska förvaras hos oss, där vi kommer överens om en tidsplan enligt avtal. Det kan handla om endast några dagar, upp till flera år – beroende på dina önskemål. 

Tillfällen då magasinering kan behövas är exempelvis vid flyttar, längre vistelser utomlands, studier eller jobb på annan ort. Om du ska hyra ut din bostad i andra hand och vill förvara en del av inredningen på annan plats, är magasinering rätt val. Det samma gäller om du ska hyra en möblerad lägenhet under en tid och plötsligt står utan plats för dina befintliga möbler. Säsongsbetonade föremål magasineras också med fördel, till exempel sportutrustning och utomhusmöbler. Oavsett anledning är du välkommen till vårt magasin i Linköping.

Få hjälp med transport och magasinering i Linköping

Det perfekta tillfället att hitta rätt magasinering så fort som möjligt är i samband med flytt. Då minskar risken att saker och ting kommer bort, samtidigt som möblemang och andra otympliga föremål inte behöver ta onödig plats i hemmet eller förrådet. Läget är ofta som mest akut för den som flyttar till en mindre bostad, eftersom det då helt enkelt finns mindre plats för förvaring.

Vi erbjuder därför smidiga flyttjänster, där dina ägodelar kan flyttas till vårt magasin vid behov. Om du behöver hjälp med att flytta ditt gods erbjuder vi prisvärda transporter till och från vårt magasin. Du är självklart välkommen att ta hit dina tillhörigheter på egen hand, genom att boka en tid för avlämning. Då är vi på plats för att ta hand om ditt gods och leda dig rätt i magasinet. 

Släng inte saker i onödan med rätt magasinering 

I vår slit-och-släng-kultur väljer allt fler att gå emot trenden, genom att antingen sälja vidare saker eller förvara dem för framtida bruk. Utan möjlighet till hållbar förvaring finns dock risk för att värdefulla föremål slängs i onödan.

Det kan vara svårt att helt förutse vad som kommer att behövas i framtiden, vilket gör magasinering till en mycket god idé för mängder av olika föremål. Vem vet när exempelvis leksaker, barnstolar och spjälsängar kan komma till användning? Kanske ytterligare en gång, för nya generationer, med mera.

Antikviteter som inte passar i den nuvarande inredningen kan stiga i värde, eller komma på modet igen om några år. Istället för att låta dina ägodelar gå förlorade på tippen, väljer du med fördel en långsiktig magasinering hos oss i Linköping. 
​​​​​​​

Allt färre platser för förvaring

Städer runt om i landet blir allt mer befolkade och samtidigt krymper ytorna att leva på. Förrådsutrymmen prioriteras sällan och därför är magasinering ofta det bästa alternativet för långsiktig förvaring. Dessutom kan det vara onödigt att låta större objekt såsom möbler och elektronik ta värdefull plats i närmaste förråd. Magasinering lämpar sig ofta just för saker som du vet kommer att vara liggande under en viss tidsperiod eller tills vidare. Det är alltid bra att ha en plats bortom hemmiljön dit saker kan förflyttas, eller hämtas ifrån när det är dags att plocka hem tillhörigheterna igen. Välj då att magasinera dina föremål i vårt magasin i Linköping, där vi alltid ger dig rätt pris med kunden i fokus.